Uw website, uw klanten

Speciaal ontwikkeld voor Kappers, Schoonheidssalons, Fysiotherapeuten, etc.

AppointmentPlanner biedt een zeer gebruiksvriendelijke afspraken- en agendamodule waarmee u 24/7 bereikbaar bent voor uw klanten. Uw agenda zal voller raken, omdat uw klanten ook buiten werktijd afspraken kunnen maken. In slechts 2 stappen heeft een klant een afspraak gemaakt, welke bovendien automatisch in uw agenda wordt gezet.

Wilt u weten hoe het werkt?

Uw website, uw klanten

AppointmentPlanner vindt het belangrijk dat de afsprakenmodule draait binnen de eigen website van een salon en niet dat uw klanten voor het maken van een afspraak naar een andere website worden gestuurd (waar mogelijk ook andere salons worden vermeld). Uw klanten maken immers bij uw salon een afspraak! Heeft u geen website? Geen probleem, onze applicatie draait ook op uw Facebook pagina.

Uw klanten besteden meer

Met het online afsprakensysteem van AppointmentPlanner brengt u ook de extra behandelingen onder de aandacht bij nieuwe en bestaande klanten. Tijdens het maken van een afspraak, na het selecteren van een medewerker, worden de beschikbare extra behandelingen getoond. Zo vergroot u de kans op extra omzet!

Overal en altijd toegang tot uw agenda

Iedere afspraak die een klant maakt, wordt automatisch in uw online agenda geplaatst. Zo bent u minder tijd kwijt aan planningwerkzaamheden. Ook wordt u tijdens een behandeling, minder (vaak) gestoord door de telefoon en kunt  u zich dus volledig concentreren op uw klant. De agenda van AppointmentPlanner is overzichtelijk en zeer eenvoudig in gebruik. Er is een agenda per medewerker, maar het is ook mogelijk om totaaloverzicht van alle medewerkers te bekijken. Door een behandeling van een kleur te voorzien, wordt in 1 oogopslag duidelijk wat voor soort behandelingen er op de planning staan. Ook afspraken van klanten die telefonisch contact met u opnemen, kunnen eenvoudig zelf in de agenda worden gezet. U kunt zelf ook afspraken wijzigen en/of verwijderen.

De voordelen van AppointmentPlanner op een rij

  Uw salon 24/7 bereikbaar

  Zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke applicatie

  De applicatie draait volledig op uw eigen website

  Lage maandelijkse fee, snel terugverdiend

  Meer omzet door eenvoudig kunnen bijboeken van extra’s en verminderen van no-shows

  Niet gebonden aan lange contracten